Lidmaatschap

 

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze vereniging. Of je nu competitief of recreatief wilt spelen, we bieden iedere tennisser van groot tot klein de mogelijkheid om op zijn eigen niveau te spelen.

 

Onze vereniging kent drie soorten lidmaatschappen:

 1. Permanente leden

  • Dit zijn leden waarvan het lidmaatschap automatisch van jaar tot jaar doorloopt totdat wordt opgezegd. Het lidmaatschap is gedurende alle maanden van het jaar geldig.
 2. Drie maanden lidmaatschap

  • Om in te spelen op de toenemende behoefte aan meer flexibiliteit en ook om de tennissport te leren kennen, kan gekozen worden voor een drie maanden lidmaatschap. Dit lidmaatschap gaat in op de 1e van de gekozen maand.
 3. Winterleden

  • Dit zijn leden die alleen in de wintermaanden (oktober t/m maart) lid zijn. Het lidmaatschap eindigt op 1 april van ieder jaar. Voor een volgende periode dient opnieuw te worden aangemeld.

 

 

 

Procedure aanmelding lidmaatschap

 1. Aanmelding dient te geschieden door het invullen en ondertekenen van het aanmeldingsformulier. Klik hier om het formulier te downloaden; Het aanmeldingsformulier met pasfoto kan worden gedeponeerd in de ledenbox bij het clubhuis (sportpark Het Elderink).

 2. De contributie is vooraf per (kalender)jaar of periode verschuldigd.
 3. De contributie zal worden geïnd via automatische incasso per kwartaal (bij permanente leden) of ineens bij overige leden. Indien gekozen wordt om niet middels automatische incasso te betalen, dan wordt het te betalen jaarlijks contributiebedrag verhoogd met 5 euro wegens administratiekosten.
 4. Leden zijn speelgerechtigd op vertoon van hun KNLTB-pas. Deze pas is tevens benodigd voor het digitale afhangbord in de hal van het clubhuis.
 5. Leden worden geacht 2x per jaar een kantinedienst te draaien. Junioren, 70 plussers, 3 maanden leden en winterleden zijn daarvan uitgezonderd.
 6. Opzegging (door permanente leden) dient schriftelijk te gebeuren voor 31 december van het jaar voorafgaand aan het jaar waarvoor wordt opgezegd. Dit kan door een brief te deponeren in de ledenbox bij het clubhuis of per mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bij opzegging gedurende het jaar blijft de contributie verschuldigd t/m 31 december van het jaar waarin is opgezegd.

 

Contributie

Permanente leden

Junioren t/m 11 jaar 50,00
Junioren 12 t/m 17 jaar 70,00
Studerende senioren 125,00
Senioren 175,00
Echtparen/Samenwonenden 330,00

 

Men wordt senior per 1 januari van het jaar waarin men 18 jaar wordt.
De vergoeding voor het doen van een kantinedienst is € 10,00 (met een maximum van € 20,00). Deze vergoeding wordt jaarlijks verrekend door middel van kantine muntjes en geldt niet voor junioren, leden voor 3 maanden, winterleden en permanente leden van 70 jaar en ouder.

 

Drie maanden lidmaatschap

Senioren 50,00
Junioren 35,00

 

Winterleden

Senioren 75,00
Junioren 45,00

 

Donateurschap

Het is mogelijk de vereniging financieel te ondersteunen als donateur. Donateurs betalen € 20,00 per jaar, worden niet aangemeld als lid bij de KNLTB en zijn niet speelgerechtigd.


Regenradar
Hengelo
Regenradar Hengeloweeronline.nl Altijd jouw weer

Design by IndionDesign    © 2018 Hengelose Lawn Tennis Club Het Elderink